The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Få et opkald fra Salgsafdeling

* Skal

Foretrukket kontaktform :
Vælg, hvordan du vil høre fra os. .
E-mail
Telefon
SMS samtykke

 

Dit privatliv er vigtigt for os. Ved at klikke på 'Indsend din anmodning' accepterer du vores betingelser, og at du har læst vores cookiepolitik.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends

Om os

I over 25 år har Elavon hjulpet mere end 2 millioner kunder med at udvide deres forretning gennem betalinger. Vi er en førende leverandør af betalingsløsninger i de nordiske lande og globalt. Vores løsninger er kompatible med de fleste udbydere af betalingstjenester i Norden og resten af ​​Europa. Vi understøtter også MobilePay og mobil wallets og er bankuafhængige. Elavon leverer fleksible, sikre og innovative løsninger, der hjælper virksomheder med at tiltrække og holde på kunderne, opbygge partnerskaber, håndtere betalinger og forenkle den daglige drift.

 

Hvem vi er

 

Få indblik i det arbejde vi udfører, og de virksomheder vi betjener. Udforsk vores betalingsløsninger og find ud af, hvad vores teknologi kan gøre for din virksomhed.

Faster Payments. Your money, your way

Top fem leverandører af globale betalinger

Med mere end 2 millioner kunder i over 30 lande er Elavon konsekvent kåret blandt de fem bedste globale betalingsudbydere i verden.

Image1

Datterselskab af US Bank Company

Vi har styrke og stabilitet gennem at være støttet af US Bank - den femte største kommercielle bank i USA, der er klassificeret som et af verdens mest etiske virksomheder.1

Image1

6 Milliarder transaktioner årligt

Elavon behandler globalt mere end fem milliarder transaktioner årligt med en værdi til næsten 450 milliarder dollars.

Image1

Branche specifikke betalingsløsninger

Vi har forpligtet os til at koble innovation med datasikkerhed og finansiel stabilitet for at levere specialiserede løsninger, der er designet til at imødekomme de unikke behov i din branche.

1 Ethisphere 2020 World's Most Ethical companies - http://www.worldsmostethicalcompanies.com/honorees/

Ledelse

Teamet, der leder vores europæiske virksomhed på tværs af syv lande i Elavon Merchant Services og Opayo.

Jamie Walker CEO, Elavon

View More

Awards

Vi anerkendes af virksomheder over hele verden som en førende leverandør af betalingsbehandlingsløsninger. Vi stræber efter at levere de højeste standarder for service og teknologi til enhver kunde, og når vi forfølger dette mål, har vores arbejde tjent os awards og anerkendelser fra hele branchen.

2016 Bronze Stevie American Business Award for nye produkter / tjenester i e-handel

The Stevie Awards honour a range of worldwide organisations making positive contributions to the business landscape, and recognised Elavon for its Commerce SDK software solution.

Cornerstone OnDemand Rave-prisen 2016 for strategisk talentstrategi

Cornerstone leverer Learning og Talent Management Systemer til virksomheder over hele verden og hædrede Elavon i 2016 for vores Talent Management System. 

2016 CMA Contactless & Mobile City Initiative Award

Anerkender virksomheder, der arbejder for at fremme accept af kontaktløs og NFC-teknologi. Elavon vandt sin CMA-pris for 'Cork Cashes Out' -kampagnen, hvor korttransaktioner i Cork steg med 2%.

TAG FinTech-prisen 2017

Elavon modtog TAG FinTech Award for at opnå beviste resultater med talech ™ -løsningen, i sine bestræbelser på at føre FinTech innovation fremad.

Top Award Leader Award (Polen)

Elavons Polen team vandt den europæiske topindustri lederpris for tredobling af indtægterne i Polen og tilegnelse af næsten 20.000 nye kunder.

2016 ISE Nordamerikas projekt af året finalist

I 2016 anerkendte prisen for informationssikkerhed Elavons væsentlige fremskridt i gennemførelsen af ​​SecurityON-programmet.

Global tilstedeværelse

Vi håndterer over fem milliarder transaktioner hvert år for kunder over hele verden med en samlet værdi på over $ 450 milliarder. Vi forstår, hvor hurtigt betalingsbranchen ændrer sig og fokuserer på at holde vores partnere ajour med innovative, avancerede løsninger, der giver forbedrede kundeoplevelser og overholder gældende regler. Med Elavons betalingsløsninger kan du gennemføre transaktioner på tværs af flere kontinenter. Udforsk vores globale tilstedeværelse her.

Kontorplaceringer

Vi har kontorer i Europa og Nordamerika. I Norden har vi et kontor i Oslo og i Gøteborg. Vi arbejder altid med at åbne nye lokationer og komme i kontakt med nye kunder og kulturer. Vi mener, at det er vigtigt at have en lokal tilstedeværelse.

Nordamerika

Atlanta

Denver

Knoxville

Minneapolis

San Francisco

Tampa

Toronto

Europa

Arklow

Dublin

Frankfurt

London

Madrid

Oslo 

Warsaw

Gothenburg