alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Få et opkald fra Salgsafdeling

* Skal

Foretrukket kontaktform :
Vælg, hvordan du vil høre fra os. .
E-mail
Telefon
SMS samtykke

 

Dit privatliv er vigtigt for os. Ved at klikke på 'Indsend din anmodning' accepterer du vores betingelser, og at du har læst vores cookiepolitik.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends

The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
image

Gnidningsfrie og sikre betalingsløsninger

Gør det nemt for kunderne at betale som de vil. Vi er her for at levere gnidningsfrie betalingstransaktioner, og udvikler løsninger, der tilpasser sig til dig og din virksomheds vækst såvel som dine kunders behov.

Elavon administrerer korttransaktioner med Visa, MasterCard, JCB, UnionPay, Diners Club og American Express for over 1,3 millioner kunder over hele verden hver dag. Vores systemer understøtter MobilePay, ApplePay, Samsung Pay, Fitbit Pay og andre mobile wallets. Vi er bankuafhængige og administrerer over 180 valutaer.

Behandling af transaktioner, udbetalinger, tilbagebetalinger, feedback og kundesupport - alt er enkelt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, hurtig udbetaling og omkostningsbesparende løsninger

Sikre og stabile betalingsløsninger

En sikker betalingsproces bør være enhver virksomheds højeste prioritet. Med 25 års erfaring har vi fordelen med at arbejde med forskellige brancher i et internationalt marked.

Kreditkortselskaber øger hele tiden deres krav til betaling og informationssikkerhed, hvilket kan være dyrt. Elavon tilbyder løsninger, der opfylder alle disse krav og reducerer risikoen - til en overkommelig pris. Vi beskytter kundernes data og kortdata i alle dele af værdikæden gennem PCI-godkendte løsninger.

Høj datasikkerhed kombineret med stabile systemer gør os til en pålidelig betalingsudbyder. Uanset din branche og betalingsmetode er vi her for at hjælpe.

Uanset hvad dine betalingsbehov er, har vi løsningen

hi

Sikkerhed og compliance

Vi er i frontlinjen af ​​sikkerhed og PCI-compliance og bygger vores løsninger til at imødekomme de strengeste sikkerhedsstandarder i branchen.

hi

Valutaløsninger

Byd kunder velkommen fra hele verden: Brug innovative værktøj til valutakonvertering for at vise kunden priser i deres egen valuta.

hi

Pålidelig teknologi og support

Mere end 1,3 millioner virksomheder over hele verden er afhængige af vores systemer. Vi leverer betalingsløsninger og tilbyder et supportteam døgnet rundt.