The site you requested may not be relevant in your area.

country flag

Bedre sammen

Vi forenkler betalingsprocessen ved at levere en løsning, der forbinder hele betalingsrejsen på tværs - en aftale, en udbetaling. Med et enkelt kontaktpunkt leverer og integrerer vi din løsning, håndterer indløsning, finansiering og leverer løbende sikkerhed og teknisk support.

Indgå partnerskab med en af branchens førende udbydere og skab fremragende oplevelser, som møder dine kunders forventninger. Vi hjælper dig med at holde fuld kontrol over alle dele af værdikæden på en central platform. Vi er globale, hvilket betyder, at du nemt kan udvide til det internationale marked.

Elavon er bankuafhængig , håndterer over 180 valutaer og gennemfører globale transaktioner for over 1,3 millioner kunder. Dine kunder får adgang til alle typer betalingstransaktioner med Visa, MasterCard, UnionPay, JCB, American Express og Diners / Discover.

Partner manager og 24/7 kundesupport

Elavon tilbyder en række forskellige partnermodeller, alle er støttet af en dedikeret og kyndig partner manager.

Vores kundecenter er tilgængelig 24/7, 365 dage om året. Vi har kundebehandlere over hele verden - inklusive de nordiske lande.

Bliv partner. Vi foretager betalinger let, sikkert og problemfrit.

partner.nordic@elavon.com

 

Finansielle institutioner

Som go-to-udbyderen for europæiske banker og finansielle institutioner, ved vi, hvordan vi leverer betalingsløsninger til alle typer bankpartnere. Med udgangspunkt i omfattende brancheerfaring og support hjælper vi dig med at opbygge en skræddersyet løsning, der fremhæver dine kunders behov og forbedrer dit omdømme.

Uafhængige salgsorganisationer (ISO)

Engagere kunder og øg virksomheden vækst med en række smarte, sikre, multikanals betalingsløsninger designet til ISO'er. Deltag i et blomstrende samarbejde med andre ISO-partnere og udforsk vores strålende service, branchens førende indløser og teknisk support, der gennemfører betalinger i alle kanaler, i alle dele af verden.

Integrerede betalingsløsninger (IPS)

Lever gnidningsfrie, betalingsoplevelser til dine kunder, uanset hvor og hvordan de handler. Vores teknologi er designet til at hjælpe dig med at tackle de unikke udfordringer, som virksomhederne står overfor, og sikre, at du skiller sig ud fra mængden i et konkurrencedygtigt betalingslandskab.

Referral partnere

Vil du hjælpe din organisation med at vokse? Elavons partnermodel er en win-win for alle parter.

Vores partner programmer giver globale perspektiver.