The site you requested may not be relevant in your area.

country flag
alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Få et opkald fra Salgsafdeling

* Skal

Foretrukket kontaktform :
Vælg, hvordan du vil høre fra os. .
E-mail
Telefon
SMS samtykke

 

Dit privatliv er vigtigt for os. Ved at klikke på 'Indsend din anmodning' accepterer du vores betingelser, og at du har læst vores cookiepolitik.

Form Ends
alt

Thank you for your submission!

Thank you for getting in touch. We will be in contact with you within 48 hours.To go back to our website, please click here.

Close

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends
testing

 

An error has occurred in submission. PLease try contacting customer service.

alt

Salgsafdeling

8:00 – 16:00

+45 80 81 06 82


Hvis du allerede er vores kunde, bedes du at udfylde 
denne formular.

Form Ends
Your Business

Din virksomhed, vores løsninger

Vi ved, at vækst kræver hårdt arbejde, ambitioner og ekspertise. Fokuser på din virksomhed - det er hvad du gør bedst. Med betalingsløsninger fra Elavon kan du stole på, at dine betalinger flyder.

Elavon leverer sikre, sømløse transaktioner til alle typer virksomheder. Vi håndterer korttransaktioner med Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, Diners Club og American Express for over 1,3 millioner kunder over hele verden dagligt. Vores systemer understøtter MobilePay og mobile tegnebøger.

Lad dine kunder vælge, hvordan de vil betale. Lad os tage os af resten.

Mindre virksomheder

Sikre og brugervenlige betalinger er vigtige, uanset størrelsen på din virksomhed. Elavon understøtter din forretningsvækst. Vores overkommelige og fleksible betalingsløsninger gør det nemt for dig at tage betalinger uanset hvor, hvordan en transaktion finder sted.

Store virksomheder

Bare fordi din virksomhed er stor, betyder det ikke, at dine betalingsløsninger skal være komplicerede. Elavon er en betalingsudbyder til store virksomheder over hele verden. Vores tilgang er enkel: du har kun brug for en leverandør til alle betalinger.

Byg betalingsløsninger tilpasset dine forretningsbehov

img1

Udvid online

Klar til at tage din virksomhed online? Vi arbejder sammen med dig for at levere en betalingsløsning, der er let at implementere, og som imødekommer dine kommercielle behov og forbinder dig med dine online kunder over hele verden.

img2

Åbning af nye lokationer

Vi ønsker at arbejde sammen med dig, når din virksomhed vokser: Implementer en betalingsløsning, der er designet til at skalere med dig og giver dig mulighed for at administrere betalinger fra flere kanaler fra et centralt punkt.

img3

Skift betalingsudbyder

Dine kunder ønsker en problemfri, sikker og pålidelig betalingsmetode. Vi værdsætter service og sikkerhed i vores løsninger for at sikre, at dine kunder altid er i stand til at betale når som helst, og hvor som helst.