The site you requested may not be relevant in your area.

Bliv en totalleverandør

Vi har værktøjerne, du har brug for

Langsigtede relationer

Vi fokuserer på langsigtede og stærke relationer. Mange af vores partnere har været hos os i en årrække og de er vokset i takt med os, når vi har udvidet til nye geografiske markeder. Vi er lige loyale og yder lige så god service til dine kunder, som vi giver til vores egne.

Øget indtjening og lavere omkostninger

Elavon tilbyder en attraktiv løsning, som belønner et langsigtet samarbejde. Med fleksible priser til slutkunden og gode partnerprogrammer, er mulighederne for indtjening gode. Vi hjælper dig med at måle dine præstationer og drive god forretning.

Kundeservice

Vi giver vores kunder og samarbejdspartnere god service. Vi er her for dig, når du har brug for os. Vores erfarne medarbejdere, der taler flere sprog, kan hjælpe dine kunder.

Tager hånd om dine kunder

Elavon giver dig de værktøjer og ressourcer, som du behøver for at få fat i de bedste kunder. Vi behandler ansøgningerne hurtigt, har konkurrencedygtige priser og udbetaler altid til tiden. Du kan tage det helt med ro – vi tager hånd om dine kunder.

Tag del i indtægterne

Du kan øge din indtjening gennem en aftale med Elavon. Vi tilbyder dig muligheden for at få en del af indtægterne fra alle nye Elavon-kunder, der kommer ind via din virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Ring (+45) 38 48 74 88

salgtm@elavon.com

Kontakt os


Brancheløsninger

Betalingsløsninger specielt tilpasset forskellige brancher

 • Flyselskab

  Flyselskab

 • Hotel, rejse og underholdning

  Hotel, rejse og underholdning

 • Restaurant

  Restaurant

 • Detailhandel

  Detailhandel

 • Offentlig sektor/uddannelse

  Offentlig sektor/uddannelse

Er du klar til at komme i gang med Elavon? Vi hjælper dig gerne.

Kontakt os på (+45) 38 48 74 88

Mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00

salgtm@elavon.com

Kontakt os nu

For dine kunder

Elavon leverer en lang række betalingsløsninger, der kan tilpasses dine kunders behov – uanset hvilken type forretning de driver.

back to top

Leaving?

By selecting "Continue," you will leave Elavon and enter a third party Web site. Elavon is not responsible for the content of, or products and services provided by   , nor does it guarantee the system availability or accuracy of information contained in the site. This Web site is not controlled by Elavon. Please note that the third party site may have privacy and information security policies that differ from those of Elavon.