Heading
Heading

Betalingsløsninger for kunder

Betaling med kort

Dine kunder kan tage imod alle former for betaling

Elavon tilbyder en totalløsning for kortbetaling, afregning og support. Med en løsning fra os kan du tage imod betaling med kredit- og debetkort fra Visa, JCB og MasterCard. Vi samarbejder med Diners Club og videreformidler Diners Club-aftaler.

Fungerer overalt

Betalingsløsninger, der dækker dine kunders behov

Elavons løsninger gør det muligt at tage imod betaling med kort i alle relevante situationer: i butik, på internettet, via mobil, postordre eller telefonsalg.

Rapportering

Fuld kontrol og oversigt over kundeforholdet

Ved at logge ind på internetløsningen iMerchantConnect får din kunde adgang til elektronisk advisering og detaljerede rapporter. iMerchantConnect er enkel at tage i brug og kræver ingen ekstra programinstallationer.

www.merchantconnect.com

Kortsikkerhed

Beskyt dine kunder og deres kortdata

Vores løsninger opfylder alle krav til kortsikkerhed og er udformet efter PCI-sikkerhedsstandarden. Vores sikkerhedsprogram sørger for, at alle dine kunders kortinformation bliver behandlet på en sikker og rigtig måde. Det giver tryghed for dig og for kunden.

Service & Support

Vi tilbyder førsteklasses kundeservice

Elavon har taget hånd om kunder i over 20 år. Vores erfarne medarbejdere er altid tilgængelige for at hjælpe dig med dine udfordringer. Vi tilbyder support på telefon fra forretningsservice, teknisk support og døgnåben autorisationstelefon.