Close

Kontakt os

*Obligatoriske felter

*
*
 
*
*
 
 
 
 

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Tlf. (+45) 38 48 74 88
salgtm@elavon.com

Hvad er DCC?

Dynamic Currency Conversion (DCC) er en tjeneste, som giver dine udenlandske kunder med Visa og MasterCard, valget mellem at betale i danske kroner eller i sin egen lokale valuta. DCC fra Elavon støtter op til 46 forskellige valutaer. Det er flere valutaer end nogen anden indløser.    

I stedet for, at kundens bank får en fortjeneste ved valutavekslingen, tilfalder en del af dette beløb din virksomhed. Du vil få afregning i danske kroner som før, og det er kun DCC-rabatten i slutningen af måneden, der vil udgøre en ændring på afregningen.   

Dine udenlandske kunder får nøjagtigt at vide, hvor meget det, de køber, vil koste i egen valuta. Kvitteringen viser beløbet i danske kroner, valutakursen og totalbeløbet i kundens egen valuta.  

I udlandet er det almindeligt med meget højere valutatillæg end hvad vi er vant til i Danmark, og udenlandske kunder vil opleve det som en god og lønsom service at kunne betale i egen lokal valuta. Hvis det ikke skulle være tilfældet, sørger vores ”Best Rate Guarantee” for at differencen betales tilbage til kunden. Se venligst www.elavon.eu/bestrateguarantee.

Fordele for dig

  • Når kunden vælger at benytte DCC, vil vi dele indtægten fra valutakursen med dig.
  • Udenlandske kunder ved nøjagtig, hvor mange penge de bruger i deres egen valuta og undgår ubehagelig overraskelser, når de får deres kontoudskrift.
  • Vi håndterer alt fra valutakurser og behandling af transaktioner til endelig afstemning, afregning og kundeservice af DCC.
  • DCC er omkostningsfrit at tage i brug for din forretning og det er enkelt at komme i gang.

Fordele for dine kunder

  • Kunden får beløbet i egen valuta at vide i købsøjeblikket, og ved derfor nøjagtig hvilken sum, der vil blive vist på kontoudskriften, når han kommer hjem.
  • Kunden behøver ikke at omregne fra dansk valuta til egen valuta.
  • Det kommer ingen skjulte vekslingsomkostninger eller tillægsgebyrer fra banken på, når kunden vælger DCC.
  • Forenkler rejseafregning for forretningsrejsende idet de umiddelbart ved, hvilket beløb, der skal ind i rejseafregningen.
  • Elavon tilbyder en Best Rate Guarantee. Det betyder, at hvis kunden skulle opleve at få en dårligere valutakurs gennem Elavon end fra sin egen bank, vil vi udbetale differencen. Så sikre er vi på, at vi tilbyder den bedste valutakurs! 

For mere information, se produktark og brugervejledning for DCC.

Fordele for dig

Øgede indtægter
Vi deler indtægten fra valutakursen med dig ved hver DCC-transaktion


46 valutaer
Elavon tilbyder flere DCC-valutaer end nogen anden indløser


Overskuelig
Din månedlige afregning viser DCC-indtægter


Let at komme i gang
Ingen opstartsomkostninger og automatisk aktivering på terminalen


Enkelt for de ansatte
Terminalen bestemmer automatisk hvilke kort, der er omfattet af DCC og giver kunden valget


Best Rate Guarantee
Tilbyd dine kunder vores DCC Best Rate Guarantee. Tryghed for, at dine kunder får den bedste valutakurs


Tilfredse kunder
Med DCC får dine kunder at vide nøjagtigt, hvor meget de betaler i egen valuta

Hvordan gør vores ”Best Rate Guarantee” en forskel?

Vores DCC-tjeneste sikrer, at dine kunder betaler med den mest gunstige vekslingskurs. Skulle kunden mod forventning få en lavere valutakurs i egen bank, refunderer Elavon forskellen. For mere information gå til www.elavon.eu/bestrateguarantee

back to top